Bu kaydın yasal hükümlere uygun olmadığını düşünüyorsanız lütfen sayfa sonundaki Hata Bildir bağlantısını takip ederek bildirimde bulununuz. Kayıtlar ilgili üniversite yöneticileri tarafından eklenmektedir. Nadiren de olsa kayıtlarla ilgili hatalar oluşabilmektedir. MİTOS internet üzerindeki herhangi bir ödev sitesi değildir!

Pistachio Production and Cultivated Varieties Grown in Turkey

Diğer Başlık: Antepfıstığı Yetiştiriciliği ve Türkiye’de Yetiştirilen Kültür Çeşitleri

Oluşturulma Tarihi: 1999

Niteleme Bilgileri

Tür: Kitap İçinde Bölüm

Yayınlanma Durumu: Yayınlanmış

Dosya Biçimi: PDF

Dil: İngilizce

Konu(lar): Tarım (Genel),

Revizyon: 1

Yazar(lar): ACAR, Izzet (Yazar),

Emeği Geçen(ler):

URL: http://mitos.tagem.gov.tr/browse/154/

Diğer Niteleme Bilgileri:
Pistachio Production and Cultivated Varieties Grown in Turkey http://mitos.tagem.gov.tr/browse/154/535.pdf


Yayınlayan: Antepfıstığı Araştırma Enstitüsü Yayın Adı: Towards a Comprehensive Documentation of Distribution and Use of Its Genetic Diversity in the CWANA Region Yayın Tarihi: 1999 Yayınlandığı Sayfalar: 27-34


Dosya:
file show file
Görüntüle
download file
Kaydet

Anahtar Kelimeler Pistachio, cultivated varieties, Turkey
Özet Turkey is one of the main pistachio nut producing countries in the world. Pistachio (Pistacia vera L.) is the only edible crop among the 11 species of the genus Pistacia. It grows in limited areas due to its ecological requirements. Pistachio has been growing in wild or semi-wild forms for hundred of years in areas of Afghanistan, Northwest India, Iran, Turkey, Syria and other Near East and North African countries.
İçindekiler
Açıklamalar
Haklar 'Telif hakkı sorunu yoktur'
Notlar Kitap

KaynakçaKitap


Atıf Yapanlar

Gözat Sayfasına Dön

 

Sosyal Medya ve Araçlar

İstatistikler

  • Kayıt
    • Bu ay: 0
    • Toplam: 916
  • Online
    • Ziyaretçi: 0
    • Üye:
    • Toplam: 0

Detaylı İstatistikler